ForsideSkoler og InstitutionerHjertestarter» Nyheds arkivForeningerRyhandisKalenderBilledgalleriLokalerKirker Handbjerg MarinaRyde/Stendis BeboerforeningRydes blog til "Kunsten i bevægelse"


Nyhedsarkiv


Kom til fællesspisning på Friskolen

Så er det atter tid til Fællesspisning på Margrethe Reedtz Skolen i Ryde torsdag den 14. januar kl. 18.00. Efter maden vil der være et kort indlæg fra skolen med seneste nyt om kunstværket Fremmedlegeme (det store instrument) og andre gode nyheder.

Det er 7. Klasserne som atter står for afviklingen af fællesspisning, som de succesfuldt gjorde det til sidste fællesspisning og ikke mindst kirkekaffe i november.


Informationsmøde og indskrivning

Allerede fra kl. 17.00 er der informationsmøde og indskrivning for kommende 0. klasse. Mødet er for både børn og forældre til kommende 0., og andre som overvejer om Margrethe Reedtz Skolen er noget for dem. Kom og hør mere om skolens pædagogiske tilgang, hverdag og ikke mindst de mange spændende ting der sker på en friskole i løbet af året. Her kan du høre om hvorfor vi har en kortere skoledag (vi tror på bedre timer, ikke flere timer), hvorfor vi har samlæsning, hvordan faglighed og trivsel hænger sammen, hvorfor vi spiller teater og synger morgensang, hvorfor vi dyrker skolefællesskabet såvel som klassefællesskabet og ikke mindst, hvorfor vi stædigt holder fast i at tale om dannelse.

Mødet starter kl. 17.00. Deltagelse kræver ingen tilmelding, men tilmeld jer gerne fællesspisning på ovenstående link, hvis I kunne tænke jer at spise med.
07/01-2016 kl 08:46 - af: Margrethe Reedtz Skolen
Fællesspisning og Cirkusshow på friskolen 5. november

Invitation

Torsdag 5. november er der Åben Skole på grundskoler landet over, og den er vi selvfølgelig med på her i Ryde. På Margrethe Reedtz Skolen markerer vi dagen ved, at invitere alle interesserede til rundvisning, Cirkusshow og fællesspisning.
Her er programmet for dagen
15.00 - Bestyrelsen står klar med kaffe, te, saftevand og rundvisning for nysgerrige og spørgelystne forældre og andre interesserede
16.30 - Eleverne og Gårdens ældstegruppe laver cirkusshow i Fællessalen
18.00 - Fællesspisning for alle!
Alle er velkomne til at kigge forbi!
01/11-2015 kl 16:14 - af: Margrethe Reedtz Skolen
Arbejdseftermiddag / aften på Margrethe Reedtz Skolen

Vi har efterhånden en lang liste af udendørs arbejdsopgaver som vi utrolig gerne vil have hjælp til at løse på friskolen. Vi afholder derfor arbejdseftermiddag/aften onsdag den 7. oktober kl. 17.00.

Her er en række opgaver vi har på programmet:
  • Buske skal graves op og der skal gøres klar til flisearbejde foran RHU-lokalet.
  • Legepladsen skal faldsikres med flis.
  • Arealet ved busskuret skal rengøres
  • Osv.
Bestyrelsen sørger for let aftensmad (pølsehorn og pizzasnegle som kan varmes i bålhytten), drikkevarer, kaffe og kage.
Vi ved at der onsdag aften både er ulvemøde, Teenklub og M/K gymnastik, men håber at mange vil bruge ”ventetiden” på at være aktiv☺Hvem har tid, overskud og lyst til at give en hånd med? Tag bare hele familien og gerne din nabo med!
HUSK påklædning efter vejret – vi skal være udenfor!
Ingen tilmelding – KOM BARE – Vi glæder os til at se dig
Mange hilsner
Bestyrelsen og Støtteforeningen
05/10-2015 kl 17:49 - af: Margrethe Reedtz Skolen
Åbent tårn i Handbjerg

I anledningen af den afsluttede istandsættelse af Handbjerg Kirkes tårn, vil Handbjerg menighedsråd holder ÅBENT TÅRN og kirkekaffe i forbindelse med gudstjenesten
søndag d. 18. okt kl 10.30
.
Dette er en enestående mulighed for at se det flotte resultat og se Handbjerg lidt fra oven. Alle er velkommen
Hilsen Handbjerg Menighedsråd
05/10-2015 kl 17:35 - af: Astrid Bang
Madlavning for mænd


Starter onsdag d. 23. september kl. 18.30 på Margrethe Reedtz Skolen.
Undervisere: Bjarke Overlade Larsen og Lilly Jakobsen
Tilmelding: Inger-Lise Sørensen tlf. 2124 6245 eller 9744 0017

Beboerforeningen 

15/09-2015 kl 11:23 - af: Ryde/Stendis beboerforening
Ældre -->
Log ind