ForsideSkoler og InstitutionerHjertestarterNyheds arkiv» Foreninger- Børneklubben- Ryde familieklub- Grundtvigskforening- Grænseforening- Handbjerg Beboerforening- Projektgruppen- Ryde/Handbj. KFUM/K- Ryde/Handbj. legestue- Ryde/Handbj. teenklub- Ryde/Handbjerg Ungdomsforening- Ryde indremission- Ryde jagtforening- Ryde/Stendis Beboerforening- Ryde/Stendis Seniorklub- KFUM Spejdere- VRH Håndboldklub- Musikforening- Vinderup egnshistorieRyhandisKalenderBilledgalleriLokalerKirker Handbjerg MarinaRyde/Stendis BeboerforeningRydes blog til "Kunsten i bevægelse"
Velkommen til hjemmesiden for Ryde/Handbjerg/Stendis
Du kan på denne hjemmeside finde oplysninger og nye tiltag i vores lokale samfund.
Et aktivt samfund med velfungerende skole, gode børne- og ungdoms institutioner, rigt foreningsliv, nyopførte ældreboliger, byggegrunde med god beliggenhed. Kirke både i Ryde og Handbjerg.
Et samfund i udvikling med gode naturoplevelser ved både skov og strand, Tæt på naturen men alligevelnær arbejdspladser og fine indkøbsmuligheder.
Kort sagt: Et godt sted at bo - hele livet.


Nyheder

Invitation til første spadestik for kunstværket Fremmedlegeme

Tilblivelsen af kunstværket Fremmedlegeme, som skabes af billedkunstner Jørgen Carlo Larsen og lydkunstner Christian Skjødt, går nu i sin sidste og afgørende fase. Alt er planlagt og tilrettelagt, og nu er det på tide at få taget første spadestik, så byggeriet i Ryde for alvor kan gå i gang.

Derfor vil vi gerne invitere jer alle til at markere starten på byggeriet, når vi på fredag den 12. februar kl. 15.30 tager første spadestik. De fire skovlførere denne fredag er Niels Vestergaard (Støtteforeningen), Gunhild Hansen (Skolebestyrelsen), Lars Klim (Beboerforeningen) og Morten Mosgaard (Skoleleder).

Vi mødes i skolegården kl. 15.30, hvor der vil være en lille “nu går vi i gang”-tale inden de lokale formænd vil sætte spaderne i jorden og officielt sætte byggeriet igang. Efter arrangementet vil der som sædvanligt være kaffe på kanden og lækre kager i den meget populære fredagscafé.

Det er lokale Peter Toustrup, der har fået til opgave at sørge for fundamentet til kunstværket Fremmedlegeme.

Se mere om de næste skridt i tilblivelsen af kunstværket og hvor det skal stå i indlægget “Nu starter byggeriet“ på bloggen for kunstværket Fremmedlegeme.
10/02-2016 kl 18:51 - af: Margrethe Reedtz Skolen
Kom til fællesspisning på Friskolen

Så er det atter tid til Fællesspisning på Margrethe Reedtz Skolen i Ryde torsdag den 14. januar kl. 18.00. Efter maden vil der være et kort indlæg fra skolen med seneste nyt om kunstværket Fremmedlegeme (det store instrument) og andre gode nyheder.

Det er 7. Klasserne som atter står for afviklingen af fællesspisning, som de succesfuldt gjorde det til sidste fællesspisning og ikke mindst kirkekaffe i november.


Informationsmøde og indskrivning

Allerede fra kl. 17.00 er der informationsmøde og indskrivning for kommende 0. klasse. Mødet er for både børn og forældre til kommende 0., og andre som overvejer om Margrethe Reedtz Skolen er noget for dem. Kom og hør mere om skolens pædagogiske tilgang, hverdag og ikke mindst de mange spændende ting der sker på en friskole i løbet af året. Her kan du høre om hvorfor vi har en kortere skoledag (vi tror på bedre timer, ikke flere timer), hvorfor vi har samlæsning, hvordan faglighed og trivsel hænger sammen, hvorfor vi spiller teater og synger morgensang, hvorfor vi dyrker skolefællesskabet såvel som klassefællesskabet og ikke mindst, hvorfor vi stædigt holder fast i at tale om dannelse.

Mødet starter kl. 17.00. Deltagelse kræver ingen tilmelding, men tilmeld jer gerne fællesspisning på ovenstående link, hvis I kunne tænke jer at spise med.
07/01-2016 kl 08:46 - af: Margrethe Reedtz Skolen
Fællesspisning og Cirkusshow på friskolen 5. november

Invitation

Torsdag 5. november er der Åben Skole på grundskoler landet over, og den er vi selvfølgelig med på her i Ryde. På Margrethe Reedtz Skolen markerer vi dagen ved, at invitere alle interesserede til rundvisning, Cirkusshow og fællesspisning.
Her er programmet for dagen
15.00 - Bestyrelsen står klar med kaffe, te, saftevand og rundvisning for nysgerrige og spørgelystne forældre og andre interesserede
16.30 - Eleverne og Gårdens ældstegruppe laver cirkusshow i Fællessalen
18.00 - Fællesspisning for alle!
Alle er velkomne til at kigge forbi!
Opslag_Aaben... - 01/11-2015 kl 16:14 - af: Margrethe Reedtz Skolen
Arbejdseftermiddag / aften på Margrethe Reedtz Skolen

Vi har efterhånden en lang liste af udendørs arbejdsopgaver som vi utrolig gerne vil have hjælp til at løse på friskolen. Vi afholder derfor arbejdseftermiddag/aften onsdag den 7. oktober kl. 17.00.

Her er en række opgaver vi har på programmet:
  • Buske skal graves op og der skal gøres klar til flisearbejde foran RHU-lokalet.
  • Legepladsen skal faldsikres med flis.
  • Arealet ved busskuret skal rengøres
  • Osv.
Bestyrelsen sørger for let aftensmad (pølsehorn og pizzasnegle som kan varmes i bålhytten), drikkevarer, kaffe og kage.
Vi ved at der onsdag aften både er ulvemøde, Teenklub og M/K gymnastik, men håber at mange vil bruge ”ventetiden” på at være aktiv☺Hvem har tid, overskud og lyst til at give en hånd med? Tag bare hele familien og gerne din nabo med!
HUSK påklædning efter vejret – vi skal være udenfor!
Ingen tilmelding – KOM BARE – Vi glæder os til at se dig
Mange hilsner
Bestyrelsen og Støtteforeningen
invitation_a... - 05/10-2015 kl 17:49 - af: Margrethe Reedtz Skolen
Åbent tårn i Handbjerg

I anledningen af den afsluttede istandsættelse af Handbjerg Kirkes tårn, vil Handbjerg menighedsråd holder ÅBENT TÅRN og kirkekaffe i forbindelse med gudstjenesten
søndag d. 18. okt kl 10.30
.
Dette er en enestående mulighed for at se det flotte resultat og se Handbjerg lidt fra oven. Alle er velkommen
Hilsen Handbjerg Menighedsråd
05/10-2015 kl 17:35 - af: Astrid Bang

Nyhedsmail
Modtag nyhedsmail.
Navn:
Mail:
Kalender

 Torsdag den 11. februar
19:30 - Bibeltime hos Grethe og Søren Pedersen.
- Indre mission

Fredag den 12. februar
15.30 - Fredagscafé og første spadestik for kunstværket Fremmedlegeme
- Margrethe Reedtz Skolen

Fredag den 12. februar
18 - Fællesspisning og spilleaften.
- Ryde familieklub

Tirsdag den 16. februar
14:00 - foredrag om Jeppe Åkjær ved Viktor Hedegård Pedersen. Gratis entré, kaffe og brød.
- Ryde/Stendis seniorklub

Tirsdag den 16. februar
15.30 - seniorklubbens årlige generalforsamling
- Ryde/Stendis seniorklub

Tirsdag den 23. februar
14 - møde i seniorklubben
- Ryde/Stendis seniorklub

Tirsdag den 23. februar
? - Kvindeaften! Nærmere info følger.
- Ryde familieklub

Torsdag den 25. februar
19,00 - Generalforsamling i Ryde-Stendis Beboerforening
- Ryde/Stendis beboerforening

Søndag den 28. februar
Kirkekaffe efter Gudstjenesten. Alle er velkommen!
- Ryde familieklub

Tirsdag den 01. marts
14 - møde i seniorklubben
- Ryde/Stendis seniorklub


Hele kalenderen
Log ind