ForsideForeninger og KlubberHjertestarterNyheds arkivRyhandisKalenderBilledgalleriLokalerKirker Skoler og InstitutionerHandbjerg MarinaRyde/Stendis BeboerforeningRydes blog til "Kunsten i bevægelse"Velkommen til hjemmesiden for Ryde/Handbjerg/Stendis
Du kan på denne hjemmeside finde oplysninger og nye tiltag i vores lokale samfund.
Et aktivt samfund med velfungerende skole, gode børne- og ungdoms institutioner, rigt foreningsliv, nyopførte ældreboliger, byggegrunde med god beliggenhed. Kirke både i Ryde og Handbjerg.
Et samfund i udvikling med gode naturoplevelser ved både skov og strand, Tæt på naturen men alligevelnær arbejdspladser og fine indkøbsmuligheder.
Kort sagt: Et godt sted at bo - hele livet.


Nyheder

1 stk. Blomsterbæk færdiggørelse.

I denne weekend regner vi med at lave det sidste vedt. bflisearbejde og arbejde videre med skurarbejde, bålhytte, skur, flagstænger, bænke så vi er klar til indvielsen den 6 september.

Kom forbi og hjælp os færdig, og kom at beundre den nye bålhytte, den kan byen være stolt af at have anskaffet sig

Kaffe og kage er også velkommen lørdag eftermiddag. 

Indsamlingen.
Vi har været rundt ved mange gode borger og fået del hjem, dog mangler vi en del endnu at spørge.

TUSIND TAK TIL JERES POSITIVE MODTAGELSE AF OS, OG FOR HVAD I HAR GIVET.

Vi står at mangler stadigvæk en lille sum penge, for at realisere hele projektet, da de re kommet nogle ekstraudgifter ind på det sidste.

Hvis man ønsker at give lidt hjælp til ovenstående, kan man vælge at overflytte penge direkte til vor blomsterbæk konto i Borbjerg Sparekasse Konto nr. 9634-0000118834, eller have pengende klar når en indsamler kommer forbi.

På vegne af Projektgruppen Fællesparken

21/08-2014 kl 16:48 - af: Ryde/Stendis beboerforening
Familieklubbens grillaften

Fredag d. 15. august kl. 18 starter Ryde Familieklub op igen efter sommerferien med den traditionelle Grillaften hos Petra & Bent Forbech, Kirkevej 42 i Handbjerg.

Der vil være lækker grillmad, sjovt og hyggeligt samvær for alle aldersgrupper og - hvis vi er heldige - en lille tur i hestevogn.

Familierne på adresselisten bliver kontaktet mhp. tilmelding, men sæt allerede nu et stort kryds i kalenderen!

 

31/07-2014 kl 20:06 - af: Ryde familieklub
Indsamling og arbejdsweekend Projekt Blomsterbækken


I denne weekend regner vi med at lave det sidste flisearbejde og arbejde videre med skurarbejde, vi mangler hænder kom ned og hjælpe os.
Kaffe og kage er også velkommen lørdag eftermiddag. 

Indsamlingen.
Vi har nu været rundt ved mange gode borger og fået del hjem.

TUSIND TAK TIL JERES POSITIVE MODTAGELSE AF OS, OG FOR HVAD I HAR GIVET.

dog har det været svært at træffe alle hjemme, Derfor er vi ikke færdige endnu, så der kommer en rar mand/kvinde forbi løbet af juli.
Vi står at mangler stadigvæk en del penge, for at realisere hele projektet,
Vigtigt vi selv får skabet de sidste ind ellers får vi kun en lille del af de fondsmidler vi har fået lovet, hvilket betyder no go til legeplads og info skildt mm.
Hvis man ønsker at give lidt hjælp til ovenstående, kan man vælge at overflytte penge direkte til vor blomsterbæk konto i Borbjerg Sparekasse Konto nr. 9634-0000118834, eller have pengende klar når en indsamler kommer forbi.

Pengene vil gå en etablering af bålhytte, legeplads, grill, infotavle, bålsted, beplantning, flisearbejder, skur, flagtrænger og bænke mm.
På stående fod har vi selv ved hjælp af ovenstående, hårdt benarbejde samt private midler skrabet 181.134,00 kr. sammen.

På vegne af Projektgruppen Fællesparken.

Kommunalplan... - 10/07-2014 kl 16:22 - af: Ryde/Stendis beboerforening
Ny Lag Generalforsamling

Kære alle i Ryde, Stendis & Handbjerg.


Det er meget vigtigt vi her i vor lokal samfund støtter op vore lokale kandidater til nedenstående for den vej igennem få EU midler ud vor lokal samfund.
Sidste år var vi med til give midler til projekter i Ryde, Handbjerg, Mogenstrup, Sevel, Herrup, Skave & Borbjerg på den rigtige side af 1,5 million kroner.


De to eksisterende LAG Struer og LAG Holstebro nedlægges og erstattes af en ny LAG, der geografisk dækker både Struer og Holstebro Kommuner. Holstebro og Struer Kommuner har besluttet at stille sig til rådighed for oprettelsen af den nye LAG Struer-Holstebro og at holde introduktionskursus, informationsmøde og stiftende generalforsamling mandag den 30. juni kl. 19.00 i Nupark. Arbejdet med oprettelsen af den nye LAG sker i et tæt samarbejde med de siddende formænd Hanne Christensen, LAG Struer og Kim Bak Kristensen, Lag Holstebro. Medlemskab af den nye LAG Struer-Holstebro kan tegnes, når generalforsamlingen er afsluttet og den nye LAG dermed er en realitet.


En LAG – Lokal Aktions Gruppe – er et partnerskab mellem borgere, lokale virksomheder, foreninger og offentlige myndigheder. Bestyrelsen i LAG skal fordele penge til projekter, der understøtter lokaldrevet udvikling i landdistrikterne. Formålet er at understøtte erhvervsudvikling, rammevilkår, turisme og bosætning. Det er Landdistriktsminister Carsten Hansen fra Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter, der efter en længere proces har udvalgt de særlige områder – herunder Struer og Holstebro - hvor frivillige i landdistrikterne nu får mulighed for at få penge til lokalt at drive udviklingen i landdistrikterne.


Vi opfordrer alle, der har interesse i landdistriktsudvikling, til at møde op den 30. juni. Af hensyn til forplejning skal tilmelding ske senest torsdag den 26.6.2014 på telefon 96 12 72 00 eller via e-mail reception@nupark.dk.


Læs mere på: http://www.holstebro.dk/LAG-lokale-aktionsgrupper-8849.aspx og på http://www.struer.dk/webtop/site.aspx?p=21299&newsid=4558 

20/06-2014 kl 13:12 - af: Ryde/Stendis beboerforening
Kærlighedstæppet

Gratis forestilling i Ryde Kirke.
Onsdag d. 18 juni kl. 19.30
opfører Triolerne fra Odin Teatret "Et kærlighedstæppe" 
Se programmet i nedenstående fil
1_Triolerne.... - 12/06-2014 kl 19:47 - af: Marie Overlade Larsen

Nyhedsmail
Modtag nyhedsmail.
Navn:
Mail:
Kalender

Torsdag den 28. august
19:30 - Bibeltime hos Heidi og Henrik Schmidt Madsen
- Indre mission

Søndag den 31. august
Kirkekaffe efter Gudstjeneste
- Ryde familieklub

Fredag den 05. september
19 - Bil-orienteringsløb ifm. Sommerfesten
- Ryde familieklub

Lørdag den 06. september
Kunsten i bevægelese
- Landsbygruppen

Lørdag den 06. september
10.30 - Bankospil og lotteri i Teltet
- Ryde/Stendis beboerforening

Lørdag den 06. september
14-15 - Ny indvielse af "Blomsterbækken" ved Torben Gudiksen. Beboerforeningen er vært ved et lille traktement. Kl. 18,00 er grillen tændt.
- Ryde/Stendis beboerforening

Lørdag den 06. september
9:30 - Morgenkaffe - kl.10,30 Familiebanko
- Ryde/Stendis beboerforening

Søndag den 07. september
Kunsten i bevægelese
- Landsbygruppen

Mandag den 08. september
Kunsten i bevægelese
- Landsbygruppen

Tirsdag den 09. september
Kunsten i bevægelese
- Landsbygruppen


Hele kalenderen
Log ind